Vägledande Samtal och träffar

Som förälder har man inte alla svaren… det har varit en sak som jag personligen har tyckt varit svårt att acceptera. Jag har velat kunna ge mina barn en förklaring och ett svar på deras funderingar och frågor. Men jag har ju upptäckt att det är omöjligt att göra i alla situationer… Jag har märkt att när det handlar om mina barn så kan jag låsa mig och inte se det objektivt. Och så kan det nog vara för oss alla ibland… att vår rädsla, oro eller frustration kan hindra oss och vi inte vet hur vi ska agera för att kunna hjälpa, trösta eller bara finnas där för dem, där och då.

Vi i Barnens Röst har såklart inte alla svar vi heller, men genom de erfarenheter vi har samlat på oss genom livet, kan vi ge stöd och vägledning i det du och ditt barn upplever. Ibland kan det bara vara så att man behöver få tala med någon och sätta ord på det man känner och få stöd och bekräftelse på sina tankar och känslor. Ibland kan man känna att man inte alls vet hur man ska hantera eller tänka kring det barnet upplever och berättar. Man har inga svar… Där kan vi komma in och genom att intuitivt och medialt känna in vad du och ditt barn behöver för att kunna känna lugn och hitta strategier för att hantera det ni möter. Och kanske det viktigaste, hjälpas åt att reda ut vad det är ditt barn upplever. Under de här vägledande samtalen, arbetar vi utifrån vår erfarenhet av de paranormala/spirituella/andliga upplevelser vi har haft och mött i våra liv och genom våra arbeten.

Vi arbetar både med hjälp av vår intuition och medialt.

Bokningen av tid gäller ett fysiskt möte om inget annat anges. Se presentationerna under fliken ”Boka tid” eller klicka på länken nedanför.

Vägledande samtal som handlar om ditt barn kostar 300 kr/ 60 min*

Vägledning för din egna skull, som vuxen, om dina egna funderingar kring andevärlden och upplevelser du har/har haft, kostar 600 kr/60 min

*För medlemmar kostar första samtalet 150 kr/60 min (Gäller endast Vägledning om barnets upplevelser)

Betalningen ska vara gjord senast 48 timmar innan bokad tid. Du betalar antingen via Swish 1234 2194 32 eller via Bank-giro 5039–3891. Glöm inte att skriva ditt namn, mejladress, samt tid och hos vem du har bokat.

Barnens röst är en ideell förening där alla pengar oavkortat går till föreningens ändamål och syfte.

Här hittar du våra medium som du kan boka tid hos.