Styrelsen

Under året har vår styrelse förändrats. Då vi under de första åren bara har varit tre stycken, är vi nu fem. Två stycken har klivit av från sina poster och fyra nya kommit in. Som sekreterare sitter nu Elodie Weiss och vår nya kassör heter Sophia Nydén. Nya in i styrelsen som ledamot är även Terry Evans och Linda Stål.
Här hittar ni en presentation av oss:

 

20170803_145055-1
Nellie Andersson Ordförande

Mitt namn är Nellie och jag bor tillsammans med min familj i ett litet samhälle som heter Moheda, det ligger utanför Växjö i Småland. Jag är stolt mamma till tre grabbar i åldrarna 9 (snart 10), 12 och 14 år. Varför Barnens Röst är så viktigt för mig, beror både på mina egna erfarenheter/upplevelser som barn, men även som mamma till tre som är känsliga och upplever på tre helt olika vis.Till skillnad från många andra så växte jag upp i en familj där jag kunde prata om vad jag såg, hörde och kände. För mig var det inget konstigt, jag förstod nog aldrig att alla inte kunde se det jag såg, i och med att mina föräldrar alltid lyssnade på det jag berättade. Det var först när jag kom ut i ”verkligheten”, när jag började i skolan, som jag började känna mig annorlunda. Jag förstod inte varför det jag kände inte stämde överens med det personerna sa. I Barnens Röst kan jag, genom mina erfarenheter, bidra till att skapa en större medvetenhet kring barn och deras mediala/paranormala upplevelser.

 

Snapchat-1526644727-1
Sophia Nydèn Kassör

Jag heter Sophia, fyller snart 40 år. Jag bor i Lindesberg tillsammans med min man Daniel och våra 4 barn, Hanna 18 år, Hampus och Rasmus 16 år och Fanny 4 1/2 år. Vi har en hund, en katt och två kaniner.

Sedan ett år så jobbar jag på Creative Experiences Terry Evans AB som administratör. Ett jobb som får mig att växa och inse hur mycket jag kan! Det är en lycka att gå till jobbet. Jag har fått äran att vara kassör i Barnens Röst. Något jag med glädje ser fram emot!

Barnens Röst är för barnen och barnen är vår framtid!

 

Porträtt av Terry Evans
Terry Evans Ledamot

My reason for supporting and believing in Barnens Röst is because I myself was one of those children. I did not have a voice, I had nowhere to go. It is only in later years that I realized that as a child I had one foot in my everyday life and the other foot within another dimension. Spirit were opening me up, preparing me for the future and the work I do today as a medium and teacher. When a child is given a voice and can communicate what they are experiencing and how they feel, that is the support they need instead of being told that it is their imagination. I believe that Barnens Röst can help the child find their own identity and find their place in the world.

”Anledningen till att jag stöttar och tror på Barnens Röst är för att jag själv var ett av dessa barn. Jag hade inte någon röst, hade ingenstans att ta vägen. Först under senare år insåg jag att jag som barn hade ena foten i vardagslivet och den andra foten stod i en annan dimension. Andevärlden öppnade upp mig för att förbereda mig inför framtiden och arbetet jag idag gör som medium och lärare. När ett barn får en röst och kan kommunicera vad det är det upplever och känner, är det precis det stödet som behövs, istället för att få höra att det är deras fantasi. Jag tror på att Barnens Röst kan hjälpa barn att hitta sin identitet och sin plats i världen.”

 

received_1540310355998898-1-1
Linda Stål Ledamot

Linda stål heter jag.
Är 38 år jag bor i Värmland med mina fyra barn, make, hund och katt.
För mig är barnens röst viktigt då jag själv var ett känsligt och inkännande barn vilket gjorde det tufft för mig . Jag mådde dåligt pga känslor jag inte förstod var de kom ifrån .
Som mamma vet jag hur svårt det är att bemöta och förstå sitt barn som upplever rädslor .
Jag är så tacksam att få vara en del av Barnens Röst 🙏❤

Annonser