Sommarläger

Datumet för Sommarläger 2019 är satt!

 Vecka 28, tisdag 9 juli – fredag 12 juli

Nytt för i år är att vi denna gång har förflyttat oss söderut, närmare bestämt till Skåne. Vi kommer vara på Hillesgården, utanför Klippan.

Mer info om årets läger kommer senare…. nedanför kan ni läsa om tidigare års upplägg.

Sommarlägret är en vecka där vi har olika aktiviteter för både barn och deras föräldrar. Under denna veckan har både vuxna och barn chans att ställa frågor, dela tankar, funderingar och erfarenheter kring andevärlden och känslighet. Du och ditt/dina barn får också uppleva hur det är att vara i en miljö där alla delar liknande erfarenheter. Här nedanför ser ni hur en dag kan se ut under lägret. Sen är det alltid gruppens behov som styr vårt upplägg.

8.00-9.00       Frukost

9.30               Samling i kursrummet,  fria tankar, diskussioner

11.00             Fika

11.30             Meditation

12.30             Lunch och fri tid

14.00             Vad är andevärlden, intuition och vad är vad? Vad är det vi plockar upp och vart kommer informationen ifrån.

15.30             Fika

16.00             Rollspel med Terry (diskussionstid, om tid finns)

18.00             Middag

19.30             Samling, fria frågor från barn och vuxna

21.00             Kvällsfika

 Du anmäler dig genom att mejla till barnensrost.nellie@gmail.com. I din anmälan skriver du hur många ni är, ålder på barnen och gärna lite kort om anledningen till att du vill delta, det hjälper oss att förstå vilka behov gruppen kommer att ha och kan anpassa aktiviteterna efter det.

När vi har fått in din anmälan, kommer vi höra av oss och bekräfta att du har fått en plats. När du har fått din bekräftelse ska hälften av summan betalas in, inom en månad, som en förskottsbetalning. Din anmälan är bindande och förskottsbetalningen återbetalas ej vid sent återbud ( Senare än 1 månad innan startdatum) Vid uteblivet återbud förbehåller vi oss rätten att kräva full betalning. Om förskottsinbetalningen uteblir kommer platsen erbjudas till nästa som står på tur i kön.

Kostnad för lägerveckan är 3000/person (inkl. moms). I priset inkluderas både boende och alla måltider.Väljer du att inte övernatta, så ligger kostnaden på 2000 kr/ person. Vi som arbetar för Barnens Röst under veckan gör det helt ideellt, kostnaden går till att täcka kostnad för mat, logi och hyra av lokal.

Vid frågor, ring: 0768-39 16 97 (Nellie)

Här kan ni läsa lite om tidigare sommarläger:

Sommaren 2015 hade vi vårt första läger för föräldrar och deras barn med paranormala upplevelser eller är väldigt känsligt och intagande.Vi gjorde det på prov för att vi ville se om det var ett koncept som kunde fungera. Vi kunde konstatera att det gjorde det. Barnen fann varandra och började leka och ”hänga” nästan direkt. Vi varvade olika aktiviteter både ute och inne med samtal om bland annat, rädslor och känslor. Terry visade hur ”Det okända” går till, där barnen fick agera spöken…. Det var nog den svåraste ”husrening” som Terry har fått i uppgift att göra.

Den 4-7 juli hade vi årets sommarläger, vi fick äran att träffa och lära känna ett helt gäng underbara och härliga barn och vuxna.  Och även detta år kunde vi se hur barnen fann varandra direkt, det lektes, pratades och pysslades tillsammans. I år delade vi på föräldrarna och barnen under vissa aktiviteter så att de vuxna fick ventilera sina tankar medans barnen hade aktiviteter som målning eller meditation. Nytt för i år var att man hade möjlighet att boka in en behandling hos Ingela Collin, tillsammans med sitt barn. Alla barn fick med sig en sten som symboliserade sin skyddsängel.

DSC_0844
Sommarläger 2017
Annonser