Sommarläger

Datumet för Sommarläger 2019 är satt!

 Vecka 28, tisdag 9 juli – fredag 12 juli

Nytt för i år är att vi denna gång har förflyttat oss söderut,  till Småland, närmare bestämt….lilla Moheda utanför Växjö.  Vi beslutade att byta plats på vårt läger, från Hillesgården till en scoutlokal i Moheda. Lokalen ligger intill en vacker skog med vandringsslinga och grillplatser. Badplats ligger ca 5 minuter bort med bil.

Under en 4-dagars lägervecka får du och ditt barn, i en trygg och accepterande miljö, knyta nya kontakter med andra vuxna och barn som har liknande erfarenheter och upplevelser.
Under veckan vill vi ge er chansen att dela med er av det som är viktigt just för er, kunna väcka nya insikter, ge er guidning och redskap, samt förståelse för den andliga/mediala världen. Vi vill att era barn och ungdomar ska få lite hjälp på vägen att tolka och förstå vad det är de upplever och varför. Att de ska kunna känna sig trygga i sig själva och i deras upplevelser. Vårt mål är att både ni och barnen ska åka därifrån stärkta i er själva och trygga i att det som barnen upplever inte är något skrämmande utan faktiskt kan vara något fantastiskt och en trygghet i framtiden.
Vi som är ledare under lägret har alla olika former av medial utbildning och arbetar i dag medialt. Vi arbetar utifrån våra egna erfarenheter.
Vi kände att det var dags att röra på oss och ge chansen till de som bor söderut att få uppleva en härlig lägervecka tillsammans med oss. Självklart är det inte bara de som bor i södra Sverige som är välkomna, ni är välkomna vart ni än bor. Det finns övernattningsmöjligheter på plats om du har en bit att åka, men det är även fritt att välja om ni vill sova hemma och sen komma till aktiviteterna. Har du tillgång till husvagn/husbil kan du välja den boendeformen.
Lägret är för barn i åldrarna 10–17 år. Vi har tyvärr inte resurserna att ta emot yngre barn detta år.

Kostnad för lägerveckan är 2000 kr/ vuxen och 1200 kr/barn. (inkl. moms). I priset inkluderas övernattning samt frukost, 2st fika/ dag och lunch och en grillkväll. Middag på kvällen igår ej. Finns Ica butik samt pizzeria inom gångavstånd. Möjligheter att själva laga eller värma mat finns.

Har du eget boende på annat håll, är kostnaden 1700 kr/vuxen och 900 kr/ barn  i detta pris exkluderas även frukost.

Du anmäler dig och ditt/dina barn genom att skicka ett mail till barnensrost.ulla@gmail.com. Berätta gärna lite om varför ni vill delta och vad ni önskar att vi ska ta upp under lägret, samt ålder på barnet/barnen.

Har du frågor kring lägret, kan du maila till barnensrost.nellie@gmail.com
Känner du som förälder att ditt barn som är yngre än 10 år har paranormala upplevelser och att du gärna hade velat delta med ditt barn, så har vi andra möjligheter för dig. Antingen kan du boka ett enskilt möte/samtal med en av oss som arbeta inom föreningen eller så finns det gruppträffar där flera föräldrar samlas för att dela och samtala kring barns andliga upplevelser.

Du kan läsa mer om det under fliken Vägledande Samtal