Sommarläger

*Platserna till årets sommarläger är fullsatta*

Reservlista finns, så om du önskar en plats för dig och ditt/dina barn, skriv till teambarnensrost@gmail.com och berätta att du vill stå på listan, så kan platsen bli din vid en avbokning.

 

Datumet för Sommarläger 2018 är satt!

 Vecka 27, tisdag 3 juli till fredag 6 juli är veckan som vi hoppas att Gamla Byskolan åter igen  fylls av härliga energiska och nyfikna barn tillsammans med sina föräldrar.

Sommarlägret är en vecka där vi har olika aktiviteter för både barn och deras föräldrar. Under denna veckan har både vuxna och barn chans att ställa frågor, dela tankar, funderingar och erfarenheter kring andevärlden och känslighet. Du och ditt/dina barn får också uppleva hur det är att vara i en miljö där alla delar liknande erfarenheter. Här nedanför ser ni hur en dag kan se ut under lägret. Sen är det alltid gruppens behov som styr vårt upplägg.

8.00-9.00       Frukost

9.30               Samling i kursrummet, sen meditation för vuxna, pyssel och annan aktivitet för barn.

11.00             Fika

11.30             Diskussion för vuxna, Meditation för de större barnen, ”Vad är känslor”- för de yngre

12.30             Lunch och fri tid

14.00             Målning utomhus – för barnen, frågestund, diskussion för föräldrar/vuxna

15.30             Fika

16.00             Rollspel med Terry (diskussionstid, om tid finns)

18.00             Middag

19.30             Samling, fria frågor från barn och vuxna (frivillig närvaro, här kan det vara så att yngre barn behöver gå och lägga sig, de äldre barnen kanske vill göra något annat, hänga i gymmet brukar vara en populär grej. Och det är helt okej, här har vi en lugn avslappnad tid som kan användas till småprat och diskussion.)

21.00             Kvällsfika

 

 Du anmäler dig genom att mejla till teambarnensrost@gmail.com. I din anmälan skriver du hur många ni är, ålder på barnen och gärna lite kort om anledningen till att du vill delta, det hjälper oss att förstå vilka behov gruppen kommer att ha och kan anpassa aktiviteterna efter det.

När vi har fått in din anmälan, kommer vi höra av oss och bekräfta att du har fått en plats. När du har fått din bekräftelse ska hälften av summan betalas in, inom en månad, som en förskottsbetalning. Din anmälan är bindande och förskottsbetalningen återbetalas ej vid sent återbud ( Senare än 1 månad innan startdatum) Vid uteblivet återbud förbehåller vi oss rätten att kräva full betalning. Om förskottsinbetalningen uteblir kommer platsen erbjudas till nästa som står på tur i kön.

Kostnad för lägerveckan är 3200 kr/vuxen och 1400 kr/ barn (inkl. moms). I priset inkluderas både boende och alla måltider. Vi som arbetar för Barnens Röst under veckan gör det helt ideellt, kostnaden går till att täcka kostnad för mat, logi och hyra av skolan. 

Har man tillgång till husbil/vagn och väljer att bo i den, dras 10 % av priset.

Vid frågor, ring: 0768-39 16 97 (Nellie)

Här kan ni läsa lite om tidigare sommarläger:

Sommaren 2015 hade vi vårt första läger för föräldrar och deras barn med paranormala upplevelser eller är väldigt känsligt och intagande.Vi gjorde det på prov för att vi ville se om det var ett koncept som kunde fungera. Vi kunde konstatera att det gjorde det. Barnen fann varandra och började leka och ”hänga” nästan direkt. Vi varvade olika aktiviteter både ute och inne med samtal om bland annat, rädslor och känslor. Terry visade hur ”Det okända” går till, där barnen fick agera spöken…. Det var nog den svåraste ”husrening” som Terry har fått i uppgift att göra.

Den 4-7 juli hade vi årets sommarläger, vi fick äran att träffa och lära känna ett helt gäng underbara och härliga barn och vuxna.  Och även detta år kunde vi se hur barnen fann varandra direkt, det lektes, pratades och pysslades tillsammans. I år delade vi på föräldrarna och barnen under vissa aktiviteter så att de vuxna fick ventilera sina tankar medans barnen hade aktiviteter som målning eller meditation. Nytt för i år var att man hade möjlighet att boka in en behandling hos Ingela Collin, tillsammans med sitt barn. Alla barn fick med sig en sten som symboliserade sin skyddsängel.

DSC_0844
Sommarläger 2017

 

 

Annonser