Om Barnens röst

BR logga

 

Barnens Röst är en ideell förening som vänder sig till vuxna som möter barn med paranormala upplevelser.

Just nu lever vi i en tid där både barn, ungdomar och vuxna öppnar upp sig för det andliga eller paranormala i en allt större utsträckning än förut. Genom att låta barnen få en röst redan från början, hoppas vi på att kunna medverka till att ta barnens andlighet in i framtiden på ett tryggare sätt och som en naturlig del av livet.

Vi kan ge Dig vägledning, redskap och övningar för dig och ditt barn.

Vi som står bakom Barnens Röst har av olika anledningar och bakgrund fått våra vägar korsade i Fanthyttan. Om vi ska nämna något som vi har gemensamt så passar det bra med erfarenheter av våra egna känslor som spretat åt olika håll från det vi var barn. Vi vet hur det är att växa upp och känna sig annorlunda, hur det är att känna av/in känslor som man inte vet var de kommer ifrån, att inte förstå vad det är som händer och att inte ha någon att vända sig till. Nu som vuxna vill vi vara ett stöd för föräldrar och vuxna som möter barn som tar in energier och känslor både från andevärlden och sin omgivning. Man kan som vuxen ibland känna sig maktlös och utan kontroll när man inte vet hur man ska stötta och hjälpa sitt barn, vare sig man själv har egna upplevelser eller inte. Det är inte alltid lätt att hålla oron och rädslan borta när ens barn t.ex. vaknar skrikandes varje natt, helt otröstlig, och pekar mot något som du själv inte ser. Vi tror att möjligheten att få dela sina tankar och känslor med andra som är i samma situation kan hjälpa. Vi kan ge dig vägledning som gör att du kan få ökad förståelse för vad det är barnet tar in och upplever. Vi kan ge dig redskap och nya insikter/tankebanor som gör att du kan bemöta ditt barns upplevelser med mindre oro. Har inte vi de redskap som behövs har vi personer bakom oss, som vi kan vända oss till. Vi har ett välkänt medium, en präst och även en barnpsykolog som vi rådfrågar vid behov.

Något annat vi har gemensamt är vår mediala utbildning, vår pågående Bergledarutbildning och den utbildning vi har fått av Terry Evans och en barnpsykolog för Barnens rösts syfte.

Vi bestämde oss för att jobba för att starta en förening efter sommarens läger -15, som vi ordnade i Fanthyttan. Ett sommarläger som vi planerade och genomförde tillsammans med barn och föräldrar. Ett läger där roliga aktiviteter blandades med samtal och diskussioner om känslor, rädslor och ”spöken”. Hela kursgården vimlade av barn med massor av idéer och bus och kloka tankar.

Vår blogg ser vi som ett forum där man ska kunna dela sin berättelse med andra och på så sätt vara med och hjälpa andra, för det är så vi lär oss, av varandra, någons berättelse kan vara någon annans svar. Därför vill vi gärna att ni skriver till oss och dela med er av era berättelser, upplevelser och erfarenheter, kanske har du själv upplevt mycket som barn eller har ett barn i din närhet som varit med om något som du vill dela med dig av?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s