Om Barnens röst

BR logga

 

Barnens Röst är en ideell förening som vänder sig till vuxna som möter barn med paranormala upplevelser.
Just nu lever vi i en tid där både barn, ungdomar och vuxna öppnar upp sig för det andliga eller paranormala i en allt större utsträckning än förut. Genom att låta barnen få en röst redan från början, hoppas vi på att kunna medverka till att ta barnens andlighet in i framtiden på ett tryggare sätt och som en naturlig del av livet.
Vi kan ge Dig vägledning, redskap och övningar för dig och ditt barn.

Vårt fokus ligger på att barn ska kunna få växa upp i ett samhälle som är öppet och tillåtande. Att de ska få växa i samklang med sin känslighet och förmåga.

Att vara känslig och öppen för andekontakt är så mycket mer än att tex kunna föra vidare budskap, det innebär även att alltid ha ett stöd, någon som guidar och vägleder dig genom din livsresa. Som finns där för dig när du är glad, orolig eller ledsen. Som hjälper dig genom svårigheter och sorg, som gläds med dig i dina framgångar, stora som små. Du har alltid någon som du kan rådfråga och som visar dig vägen när du hamnat vilse.

Vår önskan och mål är att barn ska få känna att kontakten med andevärlden är något naturligt och fint, att de ska lära att sig förstå att de har ett stöd som kommer finnas där för dem när de vandrar genom livet.

Vi vill hjälpa barnen så att de ska få växa som starka, trygga individer med en tillit till sig själva och sina känslor, tankar och sin tro.

 

Vad vi erbjuder:

  • Sommarläger för barn och deras föräldrar.
  • Familjedag
  • Vi som jobbar för Barnens Röst har alla någon form av medial utbildning och erfarenhet.

Vi har även en barnpsykolog kopplad till oss.

  • Behöver du stöd och vägledning eller bara någon att  prata med om ditt barns upplevelser, så finns vi här för dig, antingen över telefon eller om geografiskt möjligt, genom ett fysiskt möte.

Vi som står bakom Barnens Röst har alla olika anledningar och bakgrunder som gör att vi känner att den här föreningen är viktig och behövs. Om vi ska nämna något som vi har gemensamt är det våra egna erfarenheter av att växa upp som ett öppet och känsligt barn, samt vår erfarenhet att vara förälder till ett sådant barn. Vi vet hur det är att växa upp och känna sig annorlunda, att känna att man inte passar in någonstans. Vi vet hur det är att känna av/in känslor som man inte vet var de kommer ifrån, att inte förstå vad det är som händer och att inte ha någon att vända sig till.handinhand 2 Nu vill vi vara ett stöd för föräldrar och vuxna som möter barn som tar in energier och känslor både från andevärlden och sin omgivning. Som vuxen kan man ibland känna sig maktlös och utan kontroll när man inte vet hur man ska stötta och hjälpa sitt barn, vare sig man själv har egna upplevelser eller inte.  Vi tror att möjligheten att få dela sina tankar och känslor med andra som har liknande upplevelser kan hjälpa. Vi vill kunna ge dig vägledning som gör att du kan få ökad förståelse för vad det är barnet tar in och upplever. Vi vill bidra med att ge dig redskap och nya insikter/tankebanor som gör att du kan bemöta ditt barns upplevelser med mindre oro. Har inte vi de redskap som behövs kommer vi rekommendera personer med annan kompetens och profession.

Vi bestämde oss för att jobba för att starta en förening efter sommarens läger -15, som vi ordnade i Fanthyttan. Ett sommarläger som vi planerade och genomförde tillsammans med barn och föräldrar. Ett läger där roliga aktiviteter blandades med samtal och diskussioner om känslor, rädslor och ”spöken”. Hela kursgården vimlade av barn med massor av idéer och bus och kloka tankar.

Vår blogg ser vi som ett forum där man ska kunna dela sin berättelse med andra och på så sätt vara med och hjälpa andra, för det är så vi lär oss, av varandra, någons berättelse kan vara någon annans svar. Därför vill vi gärna att ni skriver till oss och dela med er av era berättelser, upplevelser och erfarenheter, kanske har du själv upplevt mycket som barn eller har ett barn i din närhet som varit med om något som du vill dela med dig av?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s