Gruppledare

Här presenterar vi våra gruppledare för de fysiska mötesplatserna…

portratt-4Askersund, Åmmeberg- Marie Kindberg

I hela mitt liv så har jag arbetat med barn och vuxna på olika sätt. För 13 år sedan blev jag utbränd och det var den stora vändpunkten i mitt liv. Jag var tvungen att börja lyssna inåt. Min tro är att om vi kan öppna oss för ett helhetstänk, där vi väver in många olika metoder och tankesätt, så kan vi nå ett större välbefinnande och må bra i både kropp och själ.
Den andliga delen av livet är ett stort intresse och har funnits väldigt nära mig ända sedan jag var barn. Jag har gått utbildning inom mediumskap, andlig healing och husrening hos Creative Experiences, där jag just nu också håller på att utbilda mig till Bergsledare. Mina healingkunskaper har jag fördjupat genom att gå utbildningar i Reiki healing och Reconnective healing. Jag tycker att energiarbete är otroligt spännande.

Du anmäler dig till mig genom att skicka ett mejl till mariekindberg@hotmail.com

 

20161228_144033Växjö, Moheda – Nellie Andersson

Som barn tyckte jag ofta att vuxna inte förstod mig och det var en fruktansvärd känsla att inte bli lyssnad på och negligerad, för att jag var ”för liten för att förstå eller kunna veta”. Den känslan har gjort mig mer medveten om hur jag vill vara som mamma och hur jag vill bemöta andra barn.
Jag är mamma till tre pojkar som är känsliga på olika sätt, både för andevärlden men även sin omgivning. Så länge jag minns har andevärlden alltid varit närvarande för mig, fast som liten satte jag aldrig någon titel på den, det var något jag trodde alla kände och såg. Jag har vandrat en ganska krokig väg genom livet, men känner nu att jag har ”hittat hem” och är i mitt rätta element.

Du anmäler dig till mig genom att ringa eller skicka ett sms till: 0768-39 16 97 eller skicka ett mejl till amorinasmedium@gmail.com 

 

2017-02-08-21-09-06

Övertorneå – Anna-Lena Malmström

Sedan 25 år tillbaka, arbetar jag som förskollärare. Ett stimulerande jobb där ingen dag är den andra lik. Jag är mamma till nu tre vuxna utflugna döttrar.  Jag kan inte minnas att jag som barn, hade några paranormala upplevelser men vår mellandotter såg när hon var liten, det vi andra inte kunde se. -Mamma ser du tanten med den svarta hatten som sitter där och ser du gubben som står där borta vid dörren. Hon hade även besök av vår hund Anton som  efter sin död kom för att hälsa på. Allt det vår dotter upplevde, stärkte mig i min ”tro” på att det finns något annat….  2006 var mediumet Terry Evans uppe i Pajala och hade storseans. Han gjorde ett starkt intryck på mig, så starkt att jag anmälde mig till mediumutbildningen nere i Fanthyttan och på den vägen är det.

Du anmäler dig till mig genom att skicka ett mejl till anna-l3na@hotmail.com

 

eva-s-narbildVästerås – Eva Storgaard

Jag driver mitt eget företag Våga Leva sedan 2009 och arbetar med privatsittningar, seanser, andlig healing, tidigare-liv-terapi och suggestionsterapi (hypnos). På ett eller annat sätt har jag alltid arbetat med människor och samlat erfarenheter genom ett flertal olika yrken både i Sverige och utomlands. Under kortare och längre resor har jag mött många olika människor och även upplevt flera kulturer i olika länder. Jag var själv ett högkänsligt barn med andliga upplevelser och hade många tankar, känslor och upplevelser som jag kämpade med redan som liten. Min son som fyller 6 år till sensommaren går i mina fotspår, dock verkar han uppleva flera paranormala upplevelser än vad jag själv gjorde.
Ett sätt att dela med mig av mina upplevelser och tankar är genom att då och då blogga för Barnens Röst.

Du anmäler dig till mig genom att skicka ett mejl till vagaleva@live.se

 

untitled

Örebro – Elin Järnkvist

Jag heter Elin Järnkvist, jobbar som massör och målar akryltavlor. Jag har varit känslig och sett saker sedan jag var barn. Nu vill jag gärna stötta vuxna att vara mindre oroliga och rädda.

Du anmäler dig till mig genom att skicka ett mejl till elinsmassage@hotmail.com

 

received_1540310355998898-1-1Grums – Linda Stål

Jag är 37 år bor i Segmon i Värmland.
Jag är mamma till en vacker fyrklöver som består av 3 pojkar och 1 flicka .
De är alla öppna och känsliga barn vilket inte alltid är så lätt att möta som förälder 💗
Jag själv var ett känsligt barn tog in mycket av min omgivning utan att jag förstod detta . Vilket ledde till att jag har mått mycket dåligt i själen i perioden av mitt liv, utan att jag egentligen förstått varför .
Så att få vara en del av Barnens Röst och få chansen tillsammans förstå vad barnen upplever och hur vi kan bemöta de känns som en stor ära för mig.

Du anmäler dig till mig genom att skicka ett mejl till stal.linda@outlook.com

 

Sickla, Stockholm – Ann Otterbeck

Jag tror att våra barn har mer att berätta än det vi vuxna hör. De har ett rikt ordförråd men kanske inte alltid förutsättningarna för att förklara. Under min barndom upplevde jag många händelser som var svåra att tala om med mina föräldrar. Jag har nu två döttrar som är olika känsliga för andevärlden. Under träffarna kommer jag dela med mig om olika upplevelser och här kommer det även finnas utrymme för er att i trygg miljö prata öppet om era barns händelser och hur ni reagerar på dem.

Anmäl dig till 070-855 70 90 eller ann.otterbeck@gmail.com

 

Stockholm, Farsta – Kim Bornholm, Presentation om Kim kommer inom kort.

Du anmäler dig till mig genom att skicka ett mejl till kim@kimsan.se

 

 

 

Annonser