Fysiska mötesplatser

 

hand-505277_1920-1Nu erbjuder vi dig en fysisk mötesplats. Det innebär att du har möjlighet att träffa andra vuxna för att dela med dig av dina tankar kring barns känslor/paranormala upplevelser. Träffarna hålls av en gruppledare från Barnens Röst. Gruppledaren är ingen terapeut och har inte alla svar. De delar med sig av sina egna erfarenheter och kunskap.

Men hur vet man då om det är paranormala upplevelser sitt barn har? Eller om det är omgivningen barnet tar in? Spelar det någon roll? Nej, det tycker inte vi…  Vi har fått många frågor från föräldrar och andra vuxna där de undrar hur de ska kunna stötta sina barn i det de upplever. När de själva känner att de inte har några svar?

Vi tänker så här, att när vi träffar andra och delar med oss av våra olika upplevelser, så får vi nya insikter och svar. Vi kan alla svara utifrån vår egna erfarenhet. Och är det alltid ett svar vi är i behov av? Jag tror att bekräftelsen vi kan få genom att höra att andra har upplevt samma sak och haft liknande känslor, kan vara lika viktig. Den bekräftelsen leder till att vi då vågar lyssna på våra egna känslor och tankar och kan bemöta våra barn utifrån dem. Om vi själva är trygga i våra känslor, sänder vi känslan av trygghet till våra barn.

 

Som förälder är det viktigt att ha ett nätverk runt sig och vi arbetar för att skapa ett nätverk dit föräldrarna kan vända sig med sina tankar, funderingar eller bara ha någon att prata öppet med. Det behöver som sagt inte enbart handla om att deras barn ser andar eller får meddelanden från andevärlden…Inga historier är för ”små”, just det du delar med dig kanske hjälper din nya gruppkamrat och dess barn….

Det kommer dyka upp datum på de olika orterna när det kommer hållas en träff. Du anmäler dig genom att mejla eller ringa till den gruppledaren som håller mötet i din ort. Så håll utkik på fb och här på bloggen!

 

Syfte med träffarna:

  • Att erbjuda en mötesplats för föräldrar och andra vuxna som känner eller har känt barn med paranormala upplevelser.
  • Att ge människor möjlighet att kunna berätta om sina sina eller sina barns upplevelser, samt hur det påverkade dem och barnen.
  • Att möjliggöra för individen att arbeta mot att hitta svar som kan hjälpa dem att bearbeta problemen steg för steg, endast genom att följa den enkla metoden av att lyssna och dela erfarenheter med varandra.
  • Att som gruppledare möjliggöra för människor att kunna mötas och därmed inte känna sig så isolerade.

Mer information om gruppledarna hittar du HärOm ni har allmänna frågor om mötesplatserna kan ni höra av er till nellieandersson14@gmail.com 

 

Annonser