Boka tid hos våra medium

Här hittar du våra medium som du kan boka en tid hos för att samtala om ditt barns, eller dina egna upplevelser, samt för att få vägledning i de frågor och funderingar du har. Du kontaktar den person du vill boka tid till, genom att skicka ett mail till den adress som står under presentationen.
Det kommer läggas till fler som kommer ta emot för vägledande samtal, allt eftersom.

Anna-LenaMitt namn är Anna-Lena Malmström och jag bor tillsammans med min man i Övertorneå, Norrbotten. Vi har tre döttrar som nu är vuxna och ett barnbarn.
Jag arbetar som förskollärare sedan 1991 och det yrkesvalet har jag aldrig ångrat, ingen dag är den andra lik. Har även gått Mentalt mediumskap och andlig healing samt Medial undersökning och husrening hos Terry Evans, vilket varit mycket givande och utvecklande för mig som människa, jag hittade en saknad bit till mitt livspussel.

Du boka till mig genom att skicka ett mail till: barnensrost.anna.lena@gmail.com

LInda StålLinda Stål heter jag, är 39 år och bor i Värmland. Jag är mamma till 4 barn 3 pojkar o 1 flicka. Det andliga har alltid funnits med mig och som liten fanns ett stort intresse för ”spöken”. Dock är det först de senaste åren jag förstått att jag upplevde andevärlden och tog in känslor från min omgivning. Jag kände mig annorlunda på ett negativt sätt, tyckte inte jag passade in. Jag upplevde som barn rädslor för mörker då jag inte kände mig ensam. Som tonåring var jag destruktiv mådde inte bra ifrågasatte mig själv. Jag hade perioder då jag skadade mig själv för att få smärtan att försvinna.

Det var när min älskade storebror hastigt gick bort för 10 år sedan som mitt liv ändrades på många sätt. Jag gick då till ett medium o den upplevelsen blev så stark, så tröstande. Hon hade utbildat sig hos Terry Evans, vilket hon tyckte att jag också borde. Det slutade med att jag gick en 2-årig mediumutbildning hos Terry. Något jag är så tacksam för, han gav mig verktygen att se mig själv och mitt liv på ett helt nytt sätt. Och hjälpte mig att återfå kontakten med andevärlden. Detta hjälpte mig att bli stark, att komma min själ närmare och jag kunde äntligen känna att jag hittat min plats.Efter utbildningen som slutade för 2.5 år har jag jobbat med mitt mediumskap i form av privatsittningar och seanser.

Inom loppet av 2 år blev 2 av mina barn drabbade av livshotande sjukdomar. Något som lamslog oss och tog all ork, oro och tårar, dock tog det inte hoppet ifrån mig. Jag visste att det skulle gå bra. Det är en pågående resa en resa som gått bra och som kommer gå bra. Som sagt jag har 4 barn de är alla känsliga på lite olika sätt. Jag tycker det är så intressant med barn, de har så mycket att lära oss vuxna.

Till mig är ni välkommen att boka tid jag genom att skicka ett mail till barnensrost.linda@gmail.com  Jag kommer ta emot i Skattkärr. Varmt välkommen!

43664720_1856945194420550_2253010663750238208_n

Marie Kindberg heter jag och jag bor i Åmmeberg 1 mil från Askersund i Närke. Där bor jag tillsammans med min man i ett hus ute på landet.

Jag är en av dem som har varit med om att ha startat upp föreningen Barnens Röst. Det kändes väldigt viktigt för mig, för jag var också ett av de här barnen som kunde läsa av människor och situationer i min omgivning, och jag hade också mycket andlig aktivitet omkring mig när jag växte upp.

Jag har inga egna barn men har jobbat inom skola och barnomsorg på olika sätt i 20 år….så jag har haft den stora förmånen att få träffa en hel massa härliga barn och ungdomar..…en del med liknande upplevelser som jag hade i min uppväxt.

För 12 år sedan bytte jag inriktning i mitt arbetsliv och startade eget. Jag har sedan dess utbildat mig som Massör, Healer, Medium, Husrenare och Bergsledare.  Jag arbetar nu på heltid med det jag tycker är mest intressant av allt…människor och olika slags energier.

Nu kommer jag att under vissa bokningsbara tider finnas tillgänglig för möten och samtal med barn och vuxna inom Barnens röst. Hör av er till mig genom att skicka ett mail till: barnensrost.marie@gmail.com

Mitt namn är Nellie Andersson och jag bor tillsammans med min familj i ett litet samhälle som heter Moheda, det ligger utanför Växjö i Småland. Jag är stolt mamma till tre grabbar i åldrarna 10, 12 och 15 år.

Andevärlden har varit både självklar och närvarande för mig ända sen jag var liten. Jag upplevde inte någon direkt rädsla utan såg det mer som en trygghet. När jag var 10 år gick jag in i en depression och den kom att utvecklas till anorexi och ett enormt självhat. Jag kämpade med många destruktiva tankar. När jag väntade mitt första barn förändrades mycket och när mina två yngsta grabbar föddes med svåra allergier och immunsjukdomar, kom hela mitt liv att handla om att ta hand om mina grabbar.

Så småningom gick det upp för mig att något saknades, andevärlden pockade på… jag började hitta känslan igen, känslan av att veta att de var där igen, efter år som totalt avstängd. Tillslut blev det ohållbart och jag sökte mig till Fanthyttan där jag under åren utbildat mig till Medium, Bergsledare och husrenare. Jag håller i nuläget på att utbilda mig i Göteborg, till Medial Coaching terapeut.

Mina grabbar har sina egna erfarenheter och upplevelser av andevärlden. Min äldsta son håller andevärlden på lite avstånd och bett dom att inte komma för nära förrän han är redo, medan min yngsta känner sig trygg och bekväm med att ha sina hjälpare i närheten och har hittat sitt sätt att stänga om sig och kommunicera med andra sidan.

Jag arbetar med vägledning både genom fysiska träffar och på distans, så du bokar tid för det som känns bäst. Skicka ett mail till barnensrost.nellie@gmail.com för att boka en tid.

Mitt namn är Susanne Blomqvist och jag bor med min sambo, några av mina och min sambos barn i Örbyhus 5 mil norr om Uppsala. Jag är utbildat medium, husrenare, bergsledare och andlig healer hos Terry Evans. Som kontrast till det mediala jobbar jag som redovisningskonsult i egen firma.

Mitt intresse för det mediala har alltid funnits, jag upplevde saker som barn, men förstod inte vad det var förrän i vuxen ålder. Nu är det en naturlig del av mitt liv. Personlig utveckling är ett annat stort intresse hos mig och det är det som ligger till grund för allt hos oss alla, när vi utvecklas som människor kan vi hitta vår egen potential.

Jag tar emot för vägledning både på distans och genom att vi ses. Välkommen att boka tid barnensrost.susanne@gmail.com

Terry Evans erbjuder konsultationer med samtal och frekvenshealing för föräldrar till barn som upplever paranormal aktivitet, för att hjälpa dem hantera situationen de befinner sig i. Vilket stöd behöver barnet? Hur kan föräldern stötta sitt barn? Förhoppningen är att det ska hjälpa både föräldrar och barn att tillsammans identifiera om det finns andra aspekter som kan tänkas påverka barnet, bortsett från paranormal aktivitet.

För att boka en tid för en konsultation av Terry mejlar du till Nellie barnensrost.nellie@gmail.com så hjälper hon dig att få en tid bokad. Pris: 1600 kr

I myself was one of those children. I did not have a voice, I had nowhere to go. It is only in later years that I realized that as a child I had one foot in my everyday life and the other foot within another dimension. Spirit were opening me up, preparing me for the future and the work I do today as a medium and teacher. When a child is given a voice and can communicate what they are experiencing and how they feel, that is the support they need instead of being told that it is their imagination. I believe that Barnens Röst can help the child find their own identity and find their place in the world.

”Anledningen till att jag stöttar och tror på Barnens Röst är för att jag själv var ett av dessa barn. Jag hade inte någon röst, hade ingenstans att ta vägen. Först under senare år insåg jag att jag som barn hade ena foten i vardagslivet och den andra foten stod i en annan dimension. Andevärlden öppnade upp mig för att förbereda mig inför framtiden och arbetet jag idag gör som medium och lärare. När ett barn får en röst och kan kommunicera vad det är det upplever och känner, är det precis det stödet som behövs, istället för att få höra att det är deras fantasi. Jag tror på att Barnens Röst kan hjälpa barn att hitta sin identitet och sin plats i världen.”

ElinMitt namn är Elin Järnkvist och jag bor i Lysfalla. I ett litet rött hus, med min sambo, mitt ute i skogen mellan Örebro och Lindesberg.

​När jag var barn så pratade jag med änglar, och andra guider. Jag förstod det inte då. Men jag förstår det nu. Jag kände mig inte som andra barn, jag såg andra saker. Förstod och reflekterade över världen på ett annat sätt. Under tonårstiden förlorade jag kontakten med mig själv, och guiderna. Det krävdes en djup, och allvarlig, depression för att jag skulle börja hämta tillbaka mig själv. Mitt intresse för andlighet i olika former inte minskat. En stor del av att hämta tillbaka mig själv, och förstå mina guider igen, har varit att gå olika kurser i Fanthyttan. Varje kurs har gjort att jag kunnat plocka tillbaka delar av mig själv som jag saknat. Och rensa ut det jag inte längre behövt. ​

​Jag driver mitt egna företag där jag jobbar med konst, massage och healing. Jag älskar att jobba med energier och färger!​

Nu kommer jag att under vissa bokningsbara tider finnas tillgänglig för telefonsamtal med barn och vuxna inom Barnens röst. Hör av er till mig genom att skicka ett mail till elinsmassage@hotmail.com ​

Obs! Jag är ännu inget utbildat medium, men jag är både intuitiv och medial.​ Elins epost har inte fungerat och Ni som har försökt kontakta Elin och inte fått svar gör gärna ett nytt försök till den nya adressen som finns länkad!