Ascala

Ascala header 300 dpi

Ascala Magazine:

 Ascala Magazine är ett magasin för nyfikna och vetgiriga sökare och vår ambition är att ta dig som läser ”outside the box” – utanför ramarna.

Vi vill bygga journalistiska broar mellan verkligheten vi uppfattar och lever i, och det som många av oss känner, men inte kan kan se – andevärlden. Det är därför vi gör den här tidningen. Vi vill utforska och möta människor med spännande idéer och tankar som kan bidra till kreativitet och skapande av något nytt.

Vi vill utmana dig som läsare att tänka själv och bilda dig en egen uppfattning och förhoppningsvis vara en inspiration till att du tar steget mot att utveckla din egen potential och förverkliga dina egna drömmar. Vi bjuder också in dig att dela din historia med oss.

Ascala Magazine uppstod ur drömmen att skriva om vanliga människor som har gjort något ovanligt. Vårt signum är att med egenproducerade texter och verkliga bilder berätta historier ur levande livet om människor kan kan inspirera dig och mig att tänka nytt och utvecklas. Listan på intressanta ämnen är oändlig. Medialitet, intuition, positiv psykologi, symboltolkning, meditation och forskning är bara några.

Vår vision är att utveckla ett internationellt magasin för nyfikna och vidsynta människor. Ett magasin som förmedlar nytänkande ur ett helhetsperspektiv för dig som människa.

Vårt mål är att presentera ett innehåll utan att säga vad eller hur du ska tycka och tänka. Vad du sen väljer att göra är helt upp till dig.

Ascala Magazines redaktion

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s