God jul och Gott Nytt År!

2018 är snart slut och vi går in i 2019…

fireworks-1047398_1280

För mig känns det oerhört positivt och jag ser fram emot att få kliva in i ett nytt år med en hel del förändringar på agendan. 2018 har varit ett år med en del utmaningar och hårt arbete. Många insikter som har landat… Som ni nog har märkt har vi varit tystare och inte synts och hörts så mycket. Inom föreningen har det hänt en del som vi har försökt lösa på bästa sätt.. Det har varit avhopp på viktiga poster som har skett av personliga och helt förståeliga skäl, men som vi har varit tvungna att hantera och försöka hitta ersättare till. Så i januari efter vårt årsmöte kommer vi att presentera en ny styrelse men även ett ”arbetslag” som arbetar utanför styrelsen.

Det har även varit ett år där vi mer har hittat vår väg, vår vision på ett mer gemensamt sätt… Vi har nu väldigt klart för oss hur vi vill att vårt arbetssätt ska se ut och kommer se ut. Barnens Röst kommer rikta in sig på mer vägledning och vi kommer ha fler personer tillgängliga som ni kan kontakta för att boka in en träff eller ett samtal. Vi som arbetar inom föreningen har alla olika erfarenheter av barn och det andliga/paranormala/övernaturliga, vilket namn man än vill ge det. En del av oss är föräldrar, andra har lång erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och barnomsorg. Vår gemensamma grund är att vi alla arbetar medialt, samt att vi vill att dagens barn och deras föräldrar ska få känna vilken gåva det är att vara inkännande och mottaglig för mer än det vi kan se. Mer information och detaljer om det kommer senare.

I februari hade vi en medlemshelg, som jag (Nellie) och Terry höll i, det blev mer som en liten minikurs med Bergsmeditationen som grund och det blev en enligt mig, riktigt härlig helg med fantastiska människor. Den här helgen gav oss en hel del nya idéer som vi hoppas kunna förverkliga under 2019 i form av just en kurs.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Sista helgen i april var det dags för ännu ett par Inspirationsdagar i Gamla Byskolan. Då fanns vi där vid ett informationsbord samt höll en föreläsning om hur det är att växa upp som ”en vuxen i ett barns kropp”.  Terry och jag berättade om våra olika uppväxter och hur det var för oss att lära oss förstå och hantera våra upplevelser.

Första veckan i juli var det åter igen dags att fylla skolan med lekfulla barn och deras föräldrar.  Det här året tog vi till vara på att vi hade lite fler äldre barn och de fick ha många egna aktiviteter, såsom meditation och samtal i grupp, där det diskuterades och benades ut vad det var som de upplevde och ”Vad vill andevärlden när de tar kontakt.” Den här sommaren visade ju sig från sin absolut bästa sida och vi hade ett helt fantastiskt väder som vi utnyttjade genom att en dag pausa från allt ”arbete” och åka till sjön för att svalka oss och njuta. Det var uppskattat och det plaskades och solades för fulla muggar.

För de yngre barnen var det mycket pyssel och uteaktiviteter, medan deras föräldrar fick meditera och ha olika former av samtalsgrupper. På kvällarna samlades vi allihop för en gemensam stund, där vi pratade om dagen och det som kom upp.

Veckan gick fort och jag tror att vi alla var ganska utpumpade efteråt fast samtidigt uppfyllda av en härlig energi av den gemenskap som skapades under veckan.

Den 11 augusti var det dags för vår familjedag, där det fanns lite allt möjligt att roa sig med, loppis, chokladhjul, lotteri och auktion. Barnen hade sin egna utställning utomhus. Det fanns även möjlighet att boka tider för healing och mediala samtal, guidad avslappning med healing. Även under denna dag fick vi insikter om hur vi vill vårt arbete ska utvecklas….

Så, ja, jag vill säga att 2018 har varit ett år fyllt med nya insikter och lärdomar som vi kommer ta oss med in i 2019. Och som sagt jag ser fram emot att få kliva in i 2019 och sätta våra planer i verket! Så nu återstår bara att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s