Sommarläger 2019

 

Tiden går fort och så här inför advent så kommer lite info om vårt sommarläger 😀 

Under en 4-dagars lägervecka får du och ditt barn, i en trygg och accepterande miljö, knyta nya kontakter med andra vuxna och barn som har liknande erfarenheter och upplevelser.

Under veckan vill vi ge er chansen att dela med er av det som är viktigt just för er, väcka nya insikter, ge er guidning och redskap, samt förståelse för den andliga/mediala världen.  Vi vill att era barn och ungdomar ska få hjälp på vägen att tolka och förstå vad det är de upplever och varför. Att de ska kunna känna sig trygga i sig själva och i deras upplevelser. Vårt mål är att både ni och barnen ska åka därifrån stärkta i er själva och trygga i att det som barnen upplever inte är något skrämmande utan faktiskt kan vara något fantastiskt och en trygghet i framtiden.

Vi som är ledare under lägret har alla olika former av medial utbildning och arbetar i dag medialt. Vi arbetar utifrån våra egna erfarenheter.

Datum för sommarläger 2019 är satt: v 28, tisdag 9 juli till fredag 12 juli. Och 2019 kommer vi att förflytta oss ner till södra Sverige, till Hillesgården som ligger utanför Klippan, i Skåne.

Vi kände att det var dags att röra på oss och ge chansen till de som bor söderut att få uppleva en härlig lägervecka tillsammans med oss. Självklart är det inte bara de som bor i södra Sverige som är välkomna, ni är välkomna vart ni än bor. Det finns övernattningsmöjligheter på plats om du har en bit att åka, men det är även fritt att välja om ni vill sova hemma och sen komma till aktiviteterna.

Lägret är för barn i åldrarna 10–17 år. Vi har tyvärr inte resurserna att ta emot yngre barn detta år.

Ytterligare information om kostnad mm kommer inom kort. Det går bra att maila eller ringa om du har frågor eller redan nu vill anmäla dig.

Mail: barnensrost.ulla@gmail.com

Tel. 070-282 08 40

Känner du som förälder att ditt barn som är yngre än 10 år har paranormala upplevelser och att du gärna hade velat delta med ditt barn, så har vi andra möjligheter för dig. Antingen kan du boka ett enskilt möte/samtal med en av oss som arbeta inom föreningen eller så finns det gruppträffar där flera föräldrar samlas för att dela och samtala kring barns andliga upplevelser. Kika in på vår hemsida för att läsa mer. https://barnensrostblogg.wordpress.com

 

 


En reaktion på ”Sommarläger 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s