Nu är vi tillbaka!

Hoppas ni har haft en riktigt härlig semester. Trots att vädret inte har varit det bästa, ja inte här i Växjötrakten iallafall, där vi ligger stadigt i topp på listan över minst soltimmar, så har jag ändå njutit av en lugn och härlig sommar.

20160803_151652

På grund av en inte så pigg grabb så har denna sommaren gått i lugnare tempo än vanligt, där fokus har legat på vila och återhämtning. Men en hel del pokémonrundor har det blivit och en härlig semestervecka på Öland, där vi utforskade både trollskogen i norr och gamla borgar i söder. Killarna älskar Öland och de härliga energierna som finns där, så det är ett ställe vi återvänder till varje sommar.

Den 4-7 juli gick Barnens Rösts sommarläger av stapeln, och vi fick äran att lära känna ett helt gäng med härliga barn och vuxna! Vilken fantastisk vecka, olika aktiviteter blandades med diskussioner och tankar! Mer om detta kommer i ett eget inlägg, lite senare.

Nu på lördag är det dags för vår familjedag, som anordnas på Gamla Byskolan i Fanthyttan. Bor du i närheten eller har vägarna förbi så hoppas jag att vi ses. Det kommer finnas:

  • Lotteri med fina vinster, bla har du chans att vinna en privatsittning av Terry Evans, eller en storseans biljett av den samme men även en Andlig Healing av Ingela Collin,
  •  Fiskedamm, chokladhjul och ansiktsmålning
  • Auktion- ta chansen och buda hem Terry Evans, du får inte honom på heltid, men under en sittning är han din!
  • Möjlighet att boka behandlingar, såsom ansiktsmassage och healing, dessa bokas på plats så se till att komma i tid för det kommer bokas på fort.
  • Spådam
  • Lekar..

Så samla ihop släkt och vänner och dela en härlig dag tillsammans med oss!

Varmt välkomna på lördag den 26 augusti mellan kl 10.00-16.00! ❤ 

// Nellie

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s