Hej på er allihop!

Så skönt det är ute nu. Hänryckningens tid..och skolavslutningarnas. Många av er har säkert fullt upp just nu med att planera och fixa inför sina barns avslutnings och studentfiranden.

Vi som jobbar i Barnens röst fortsätter att planera framtidens verksamheter och evenemang för fullt. Först ut är sommarlägret den 4-7 juli och sedan stundar familjedagen den 26 augusti.

20160611_133215
Förra årets Familjedag

Vår förening är en ideell förening, och det innebär att alla vi som är knutna till föreningens arbete gör det utan ersättning för sitt arbete. Alla pengar som kommer in går alltså oavkortat till Barnens röst.. Alla som stöttat oss hittills genom ideellt arbete eller ekonomiskt stöd har tyckt  att Barnens rösts arbete är viktigt.

Och det är en viktigt sak för barn att ha rätt till sin egen andlighet vilket även står i Barnkonventionen paragraf 14. som ni kan läsa om längre ner. Det är också viktigt att barn blir accepterade och trodda på i sina upplevelser angående det andliga eller paranormala.

Som vi skrivit många gånger förut så kan också barns upplevelser bero på många olika saker och det är viktigt att vi har det med oss. Allt handlar kanske inte om paranormala upplevelser. Det är därför vi har 2 st professionella personer från kyrka och psykologi som stöd i vårt arbete.

Som Ideell förening har vi många hål att stoppa pengarna i. Först och främst för att kunna fortsätta med vårt fortlöpande arbete som är ständigt pågående: att arbeta med Fb,blogg och att på andra sätt sprida vårt ord. Och också arbetet med att kunna utöka vår verksamhet och skapa nya platser och sätt att träffas på så att vi kan nå ännu fler människor i vårt avlånga land.

BR loggaDärför vill vi påminna er alla, både gamla medlemmar och alla ni som gillar vår sida, om att bli stödmedlem i barnens röst. För en summa på 120 kr per år kan du /ni bli stödmedlem i föreningen. Då är du med och bidrar till att fler vuxna och deras barn kan få ta del av vår information och vårt arbete. Du kan enkelt betala in summan på föreningens Swishnummer 1234 2194 32 eller Bankgironummer 5039- 3891. Glöm ej att skriva ditt namn och mailadress på betalningen.

Om du väljer att bli medlem, så är en extra bonus att du medverkar i utlottningar av en privatsittning med Terry Evans…vilket är unikt så han inte tar emot för privatsittningar längre. Du är också med i en utlottning av en healing av Ingela Collin, husmedium på Gamla Byskolan och en storseansbiljett till en valfri storseans med Terry Evans.

Vi är så tacksamma för er som redan valt att stötta oss med medlemskap…och nu hoppas vi på att fler vill bli medlemmar i Barnens röst!

 

Här kommer ett utdrag ur Barnkonventionen. Artikel 14.

FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen, antogs av FN:s generalförsamling den 20 november 1989. Den innehåller bestämmelser om mänskliga rättigheter för barn och är ett rättsligt bindande internationellt avtal för de länder som anslutit sig.

1. Konventionsstaterna skall respektera barnets rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet.

2.  Konventionsstaterna skall respektera föräldrarnas och i förekommande fall, vårdnadshavares rättigheter och skyldigheter att på ett sätt som är förenligt med barnets fortlöpande utveckling ge barnet ledning då det utövar sin rätt.

3. Friheten att utöva sin religion eller tro får underkastas endast sådana              inskränkningar som är föreskrivna i lag och som är nödvändiga för att skydda den allmänna sedligheten eller andra personers grundläggande fri- och rättigheter.

 

Det skulle vara väldigt intressant att få ta del av era tankar om det som skrivs i artikel 14  i den här konventionen. Det finns säkert väldigt många olika tolkningar av det..

hand-505277_1920-1

Barnens röst / Marie Kindberg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s